Kersana, Brebes

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Kecamatan Kersana)
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kecamatan Kersana
Kabupaten
Kabupaten Brebes
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Kersana kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Brebes. Fasilitas sing tersedia yakuwe puskesmas, pasar tradisionale ana loro, stasiun sepur "Ketanggungan Barat", sekolah TK, SD, SMP, lan SMA. Kecamatan Kersana kuwe duwe sejarah karo potensi sing unik. Salah sijine yakuwe anane pabrik gula sing dibangun awit jaman kompeni Blanda.








Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.