Panganan lan Plesiran Brebes

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Plesiran[sunting | besut sumber]

Plesiran neng dhaerah Brebes kuwe akeh, ana sing neng dhaerah pantai uga ana sing neng dhaerah pegunungan. Umume enggon plesiran neng Brebes kiye esih perlu dilengkapi karo sarana-sarana penunjang, dadi esih butuh investor sing bisa diajak kerjasama karo pemkab Brebes.
Plesiran sing kondhang neng dhaerah Brebes antarane:

Panganan Khas[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kabupaten Brebes