Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{title}}}
Cokelat
  • "... nék saben taun konsumen Amerika Serikat kuwe mangan 1,27 milyar kg cokelat, meh separone sekang kabeh pasokan donya?"
  • "... nék pemain sepak bola Italia, Raimundo Orsi bali maning ming stadion sedina seuwise final Piala Dunia 1934 nggo nidokna tendangan lengkunge sing spektakular, sementara para juru foto wis siap-siap nggo njikot gambar sing nyiptakna gol kemenangan nang babak final? Orsi njajal lewih sekang ping 20 mbaleni tendangan sing pada nang nggon sing padha, ningen gagal baen!"