Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • "... nek Sulasih-Sulandono kuwe legenda kondang sing urip nang wilayah pantura, utamane nang sekitar Pemalang tekan Pekalongan?"
  • "... nek kalendher Masehi, utawa uga diarani kalendher Gregorian, kuwe diciptakna jalaran kalendher Julian digagas uwis kurang akurat? Kuwe amarga wiwitan musim semi soyo maju, dadi perayaan Paskah sing uwis disarujuki wong kabeh dadi ora tepat maning."
  • "... nek nang saben 378 dina, Bumi, Saturnus, karo Srengenge bakal ana nang siji garis lurus?"