Wikipedia:Rika Weruh Ora/14 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • "... nek Propinsi Jawa Tengah ditetapna secara administratif dadi propinsi miturut Undang-Undang Nomer 10 taun 1950?"
  • "... nek nang India lan Filipina, dhuwet utawa juwet uga dipangani kaya nang tlatah Jawa? Dhuwet sing matèng dipangani dicampur karo uyah lan bisa uga ditambahi gula."
  • "... nek Mahabharata kuwe salah sijining karya sastra kuno sekang India sing isiné ana wolulas kitab?"