Yahya Muhaimin

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yahya Muhaimin‎

Prof. Dr. Yahya A. Muhaimin lair nang Bumiayu, Brebes, 17 Mei 1943. Dheweke tokoh Muhammadiyah uga mantan Meteri Pendidikan Nasional jamane pemerentahan K.H. Abdurrahman Wahid.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.



mBalik ming: