Muhammadiyah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Muhammadiyah

Muhammadiyah ialah Gerakan Islam lan Da'wah Amar Ma'ruf Nahi Munkar, berasas Islam, lan bersumber sekang Al-Qur'an lan As-Sunnah.

Muhammadiyah didirikan di Yogyakarta pada tanggal 8 Dzulhijjah 1330 Hijriyah bertepatan dengan tanggal 18 November 1912 Miladiyah.

Tujuan[sunting | besut sumber]

Landasan[sunting | besut sumber]

Usaha[sunting | besut sumber]

Prinsip Kebijakan[sunting | besut sumber]

Program[sunting | besut sumber]

Jaringan[sunting | besut sumber]

Organisasi Otonom[sunting | besut sumber]

Pranala Luar[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.



mBalik ming: