Beling

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Prakata[sunting | besut sumber]

Beling kuwe pecahan utawa remukan kaca. Beling kiye benda sing bahaya merga landep, ning ana jenis-jenis kesenian sing pemaine malah mangan beling.

Kagunaan[sunting | besut sumber]

Beling kuwe uga ana gunane,