Wikipedia:Rika Weruh Ora/4 Februari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
{{{title}}}
Kipas Dano, buchae jenis tanseon