Garut Kota, Garut

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Garut Kota
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Garut
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
27,71 Kilomèter pesagi -
Desa/kelurahan - desa
11 kelurahan

Garut Kota kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Garut, Jawa Barat, Indonesia.