Tarogong Kaler, Garut

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Tarogong Kaler
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Garut
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 12 desa
1 kelurahan

Tarogong Kaler kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Garut, Jawa Barat, Indonesia.