Bayongbong, Garut

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Bayongbong
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Garut
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 17 desa
- kelurahan

Bayongbong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Garut, Jawa Barat, Indonesia.