Pasirwangi, Garut

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Pasirwangi
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Garut
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Pasirwangi kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Garut, Jawa Barat, Indonesia.