Mohammad Hatta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mohammad Hatta 1950.jpg

Mohammad Hatta adalah wakil presiden masa kepemimpinan Ir. Soekarno.