Soekarno

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Presiden RI Soekarno

Prakata[sunting | besut sumber]

Ir. Soekarno utawa umum diundang Bung Karno kuwe presiden pertama Indonesia. Dheweke diganti Jend. Soeharto.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.