Soekarno

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Presiden RI Soekarno

Ir. Soekarno utawa umum diundang Bung Karno kuwe presiden pertama Indonesia. Dheweke diganti Jend. Soeharto.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.