Soekarno

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Presiden RI Soekarno

Ir. Soekarno utawa umum diundang Bung Karno kuwe presiden pertama Indonesia. Dheweke diganti Jend. Soeharto.

Prakata[sunting | besut sumber]

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.