Béda antarané révisi "Kabupaten Brebes"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
79 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Reverted edits by 213.214.155.64 (Talk); changed back to last version by Slamet Serayu)
<p style="font-variant: small-caps; text-align: center; margin-top: 0; margin-bottom:.2em; font-size: 115%;"><!-- These should be fundamental categories --> [[Babad Brebes]] | [[Mitos lan Legenda Brebes]] | [[Seni lan Budaya Brebes]] | [[Tokoh Brebes]] | [[Pembangunan Brebes]] | [[Warta Penting Brebes]] | [[Brebes Panganan lan Plesiran Brebes|Panganan lan Plesiran Brebes]] | [[Obrolan Bebas Brebes]]</p>
--------------
<table style="background:white;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="250px">
</table>
 
== PrakataPambuka ==
'''Kabupaten Brebes''' kuwe salah siji kabupaten nang [[Jawa Tengah]] sing enggone nang wilayah [[Pantura]] tur berbatesan langsung karo Propinsi Jawa Barat, kota [[Brebes]] kuwe ibukota kabupatene. Kota-kota gedhe liyane antarane: [[Losari]], [[Tanjung]], [[Ketanggungan]], [[Larangan]], [[Prupuk]], [[Bumiayu]], [[Salem]] lly. Luas wilayah Kabupaten kiye ± 166.117 hektar utawa 1.657,73 km², jumlah penduduk ± 1,5 juta jiwa, tingkat kepadatan penduduk ± 953,20 jiwa/km².
 

Menu navigasi