Daftar anggota Perserikatan Bangsa-Bangsa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Cithakan:Lindungidarianon2

United Nations Members.PNG

Nganti Juni 2006 uwis gabung 192 negara maring jeroné lembaga internasional Perserikatan Bangsa-bangsa (PBB). Kiye daftaré anggota PBB beserta tanggal mlebuné.

Catatan:
1 Sing dicetak kandhel kuwé negara anggota pertama PBB 1 Indonesia kuwé siji-sijiné negara sing wis tau metu sekang PBB tapi nggabung maning. 1 Siaran Pers PBB sing ana kaitané karo Negara Anggota Perserikatan Bangsa-Bangsa Wikisource-logo.svg

Isi: nDuwur - 0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z - Pranala jaba

A[sunting | besut sumber]

B[sunting | besut sumber]

C[sunting | besut sumber]

D[sunting | besut sumber]

E[sunting | besut sumber]

Cithakan:Col-3

Cithakan:Col-3

F[sunting | besut sumber]

G[sunting | besut sumber]

H[sunting | besut sumber]

I[sunting | besut sumber]

J[sunting | besut sumber]

K[sunting | besut sumber]

L[sunting | besut sumber]

M[sunting | besut sumber]

N[sunting | besut sumber]

O[sunting | besut sumber]

P[sunting | besut sumber]

Q[sunting | besut sumber]

R[sunting | besut sumber]

S[sunting | besut sumber]

T[sunting | besut sumber]

U[sunting | besut sumber]

V[sunting | besut sumber]

Y[sunting | besut sumber]

Z[sunting | besut sumber]


Catatan:[sunting | besut sumber]

Siaran Press PBB tanggal 3 Juli 2006