Pakistan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pakistan Yakuwe Negara nang benua asia iring kidul kang asia, gunggung wonge ana 218.856.854 juta menungsa tahun 2020.