Papua Nugini

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

papua nugini yakuwe salah siji negara sing letake nang oceania