Bhutan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bhutan Yakuwe negara nang benua asia iring kidul. Negara kiye watesan karo china nang iring lor Karo india nang iring kidul.