Bhutan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bhutan Yakuwe negara nang benua asia iring kidul. Negara kiye watesan karo china nang iring lor Karo india nang iring kidul.