Maladewa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Maladewa Yakuwe negara kepuloan nang benua asia iring kidul, negarane cedek kang india lan sri lanka.