Bangladesh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bangladesh Yakuwe Negara nang benua asia iring kidul.ambane 147.586 km² lan gunggung menungsane 168.856.874 juta wong taun 2020.