Bangladesh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Bendera Bangladesh
Lambang Bangladesh

Bangladesh yakuwe negara nang benua Asia iring kidul. Ambane 147.586 km² lan gunggung menungsane 168.856.874 juta wong taun 2020.