Azerbaijan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Azerbaijan
Lambang Azerbaijan
Peta lokasi Azerbaijan

Azerbaycan (basa Azerbaijan: Azərbaycan), iku sawijining negara gedhé ing Asia, nganti Eropah. Ibukuthané Baku. Pedunungé ana kurang luwih 10.200.000 jiwa (2021).

Deleng Uda[sunting | besut sumber]