Basa Azerbaijan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Azerbaijan Basa Azerbaijan (basa Azerbaijan: Azərbaycan dili) kuwe klebu rumpun basa Turkik kulon, sing dituturna nang Azerbaijan. Basa Azerbaijan kiye uga dituturna sebage basa daerah/lokal nang Iran lor, Turki wetan lan Rusia kidul.

Deleng Uda[sunting | besut sumber]