Turki

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Peta lokasi Turki

Turki (basa Turki: Türkiye), iku sawijining negara gedhé ing Asia, nganti Eropah. Ibukuthané Ankara. Pedunungé ana kurang luwih 79.814.053 jiwa.