Turki

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Peta lokasi Turki

Turki (basa Turki: Türkiye) iku sawijining negara gedhé ing Eropah. Ibukuthané Ankara. Pedunungé ana kurang luwih 79.814.053 jiwa.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.