Turki

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta lokasi Turki

Turki (basa Turki: Türkiye), iku sawijining negara gedhé ing Asia, nganti Eropah. Ibukuthané Ankara. Pedunungé ana kurang luwih 79.814.053 jiwa.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.