Rusia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Peta lokasi Rusia

Rusia (basa Rusia: Россия) iku sawijining negara gedhé ing Eropah. Ibukuthané Moscow. Pedunungé ana kurang luwih 143.030.106 jiwa.

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.