Rusia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Flag of Russia.svg
Coat of Arms of the Russian Federation.svg
Peta lokasi Rusia

Rusia (basa Rusia: Россия) iku sawijining negara gedhé ing Eropah. Ibukuthané Moscow. Pedunungé ana kurang luwih 143.030.106 jiwa.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.