Brunei

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Brunei Darussalam kuwe negara cilik sing makmur pisan, anane nang sisi lor Pulau Borneo/Kalimantan, berbatesan karo Malaysia. Brunei kuwe ana 2 bagian sing kepisah sebagain daratan Malaysia.

Jeneng Borneo kuwe asale sekang jeneng negara kiye merga jaman gemiyen banget negeri kiye berkuasa banget nang pulau Kalimantan kiye.

Sejarah[sunting | sunting sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.