Myanmar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Myanmar in its region.svg

Myanmar kuwe salah siji negara nang Asia Tenggara, ganu jenenge Burma. Negara kiye luase 680 km², diperentah pemerentahan militer kawit Kudeta taun 1988. Negara kiye kelebu Negara Berkembang sing duwe populasi sekitar 43 juta jiwa. Ibu Kota negara kiye sedurunge nang Yangon ning siki dipindah ming Pyinmana tanggal 7 November 2005.


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.