Myanmar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Myanmar in its region.svg

Myanmar kuwe salah siji negara nang Asia Tenggara, ganu jenenge Burma. Negara kiye luase 680 km², diperentah pemerentahan militer kawit Kudeta taun 1988. Negara kiye kelebu Negara Berkembang sing duwe populasi sekitar 43 juta jiwa. Ibu Kota negara kiye sedurunge nang Yangon ning siki dipindah ming Pyinmana tanggal 7 November 2005.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.