Republik Rakyat Cina

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Cina)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
中华人民共和国
Republik Rakyat Cina
Ibu kotaBeijing
Kota terbesar Shanghai
Bahasa resmi Basa Cina
Pemerintah
 -  Presiden Xi jinping
 -  Perdana Menteri Li keqiang
Mata uang Renminbi ()
Ranah Internet .cn
Kode telepon +86

Cina kuwe salah siji negara Republik nang Asia.

China Yakuwe negara nang benua asia iring wetan, ambane 9.585.965 juta km² lan gunggung menungsane 1.424.856.870 milyar wong tahun 2020. Ibukota negarane Beijing. Kota sing paling gede yakuwe kota Shanghai