Cina

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

China Yakuwe negara nang benua asia iring wetan, ambane 9.585.965 juta km² lan gunggung menungsane 1.424.856.870 milyar wong tahun 2020. Ibukota negarane Beijing. Kota sing paling gede yakuwe kota Shanghai