Negara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Negara kuwe wilayah sing duwe kekuasaan politik, militer, ekonomi, sosial uga budayane sing kekuasaan kuwe diatur dening pemerentahan nang wilayah kuwe. Pengertian negara liyane uga ana ning umume meh pada karo pengertian nang dhuwur kuwe.

Syarat-Syarat[sunting | besut sumber]

Bagian-Bagian[sunting | besut sumber]

Deleng Uga[sunting | besut sumber]