Negara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Negara kuwe wilayah sing duwe kekuasaan politik, militer, ekonomi, sosial uga budayane sing kekuasaan kuwe diatur dening pemerentahan nang wilayah kuwe. Pengertian negara liyane uga ana ning umume meh pada karo pengertian nang dhuwur kuwe.

Syarat-Syarat[sunting | Owah sumber]

Bagian-Bagian[sunting | Owah sumber]

Deleng Uga[sunting | Owah sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.