Budaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Pambuka[sunting | besut sumber]

Budaya kuwe asal tembunge sekang basa Sansekerta: buddhaya, sing tembung dasare bud utawa budi nang basa Jawa/Indonesia.

Werna-Werna Budaya[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.