Budaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Pambuka[sunting | Owah sumber]

Budaya kuwe asal tembunge sekang basa Sansekerta: buddhaya, sing tembung dasare bud utawa budi nang basa Jawa/Indonesia.

Werna-Werna Budaya[sunting | Owah sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.