Basa Cina

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Cina yakuwé .[1]

Delenga uga[sunting | besut sumber]

  1. [referensi]