Portugal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Portugal
Lambang Portugal
Peta Portugal

Portugal yakuwe negara nang Benua Eropa.