28 Mei

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

28 Mei iku dina ke-148 nang kalender Gregorian. Cithakan:Mei2017