5 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

5 Januari iku dina ke 5 nang kalender Gregorian karo 362 dina (utawa 364 dina nang setaun kabisat)meng akhir kabisat. Cithakan:Januari2018

Prastawa[sunting | besut sumber]

Hari raya lan peringatan[sunting | besut sumber]

  • Hari Korps Wanita Angkatan Laut (KOWAL).

4 Januari - 5 Januari - 6 Januari