3 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

3 Januari iku dina ke-3 nang kalender Gregorian karo 362 dina (utawa 364 dina nang setaun kabisat)meng akhir kabisat.

Cithakan:Januari2017

Prastawa[sunting | besut sumber]

Hari raya lan peringatan[sunting | besut sumber]