Taun

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Taun kuwe salah sijining unit wektu. Setaun suwene kuwe 365 atawa 366 dina. Nek miturut kalendher Masehi kurang lewih 365,25 dina. Sedina kuwe ana 24 jam. Sejam kuwe suwene 60 menit, lha nek semenit suwene 60 detik.

Deleng uga[sunting | besut sumber]