25 April

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

25 April iku dina ke-115 nang kalender Gregorian. Cithakan:April2017

24 April - 25 April - 26 April