11 Februari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

11 Februari kuwe dina kaping-42 nang kalender Gregorian.

Cithakan:Februari2018

Perastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]

Hari besar lan pengetan[sunting | besut sumber]



10 Februari - 11 Februari - 12 Februari - Kalender Prastawa