11 Februari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

11 Februari kuwe dina kaping-42 nang kalender Gregorian.

Cithakan:Februari2016

Perastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]

Hari besar lan pengetan[sunting | besut sumber]



10 Februari - 11 Februari - 12 Februari - Kalender Prastawa