11 Februari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

11 Februari kuwe dina kaping-42 nang kalender Gregorian.


1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29  

Perastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]

Hari besar lan pengetan[sunting | besut sumber]



10 Februari - 11 Februari - 12 Februari - Kalender Prastawa