Perancis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Perancis
Bendera Perancis
Perancis

Prancis yakuwe negara nang benua Eropa iring kulon. Ambane 543.865 km.