12 Juli

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

12 Juli iku dina ke-193 nang kalender Gregorian. Cithakan:Juli2017


11 Juli - 12 Juli - 13 Juli