1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
<< September 2018 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(35) 27 28 29 30 31 1 2
(36) 3 4 5 6 7 8 9
(37) 10 11 12 13 14 15 16
(38) 17 18 19 20 21 22 23
(39) 24 25 26 27 28 29 30

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari