1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
<< Maret 2021 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(9) 1 2 3 4 5 6 7
(10) 8 9 10 11 12 13 14
(11) 15 16 17 18 19 20 21
(12) 22 23 24 25 26 27 28
(13) 29 30 31 1 2 3 4

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari