1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
<< Maret 2017 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(9) 27 28 1 2 3 4 5
(10) 6 7 8 9 10 11 12
(11) 13 14 15 16 17 18 19
(12) 20 21 22 23 24 25 26
(13) 27 28 29 30 31 1 2

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari