1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
<< Oktober 2021 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(39) 27 28 29 30 1 2 3
(40) 4 5 6 7 8 9 10
(41) 11 12 13 14 15 16 17
(42) 18 19 20 21 22 23 24
(43) 25 26 27 28 29 30 31

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari