1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
<< Februari 2023 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(5) 30 31 1 2 3 4 5
(6) 6 7 8 9 10 11 12
(7) 13 14 15 16 17 18 19
(8) 20 21 22 23 24 25 26
(9) 27 28 1 2 3 4 5

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari