1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
<< April 2018 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(13) 26 27 28 29 30 31 1
(14) 2 3 4 5 6 7 8
(15) 9 10 11 12 13 14 15
(16) 16 17 18 19 20 21 22
(17) 23 24 25 26 27 28 29
(18) 30 1 2 3 4 5 6

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari