1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
<< Juni 2022 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(22) 30 31 1 2 3 4 5
(23) 6 7 8 9 10 11 12
(24) 13 14 15 16 17 18 19
(25) 20 21 22 23 24 25 26
(26) 27 28 29 30 1 2 3

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari