1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
<< November 2018 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(44) 29 30 31 1 2 3 4
(45) 5 6 7 8 9 10 11
(46) 12 13 14 15 16 17 18
(47) 19 20 21 22 23 24 25
(48) 26 27 28 29 30 1 2

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari