1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
<< Januari 2019 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(1) 31 1 2 3 4 5 6
(2) 7 8 9 10 11 12 13
(3) 14 15 16 17 18 19 20
(4) 21 22 23 24 25 26 27
(5) 28 29 30 31 1 2 3

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari