1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
<< Juli 2018 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(26) 25 26 27 28 29 30 1
(27) 2 3 4 5 6 7 8
(28) 9 10 11 12 13 14 15
(29) 16 17 18 19 20 21 22
(30) 23 24 25 26 27 28 29
(31) 30 31 1 2 3 4 5

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari