1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
<< April 2017 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(13) 27 28 29 30 31 1 2
(14) 3 4 5 6 7 8 9
(15) 10 11 12 13 14 15 16
(16) 17 18 19 20 21 22 23
(17) 24 25 26 27 28 29 30

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari