1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
<< Mei 2021 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(17) 26 27 28 29 30 1 2
(18) 3 4 5 6 7 8 9
(19) 10 11 12 13 14 15 16
(20) 17 18 19 20 21 22 23
(21) 24 25 26 27 28 29 30
(22) 31 1 2 3 4 5 6

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari