1 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
<< Februari 2018 >>
Mgu Sn Sl Rb Km Jm Sb Mg
(5) 29 30 31 1 2 3 4
(6) 5 6 7 8 9 10 11
(7) 12 13 14 15 16 17 18
(8) 19 20 21 22 23 24 25
(9) 26 27 28 1 2 3 4

1 Januari iku dina pertama nang kalender Gregorian utawa kalender Julian.

Prastawa[sunting | besut sumber]


31 Desember - 1 Januari - 2 Januari