10 Februari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

10 Februari kuwe dina kaping-41 nang kalender Gregorian. Cithakan:Februari2017

Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Kasedan[sunting | besut sumber]

Pengetan[sunting | besut sumber]


9 Februari - 10 Februari - 11 Februari - Kalender Prastawa