Afrika Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Afrika kidul Yakuwe negara nang benua Afrika, amba negara kiye 1.242.863 km² lan jumlah menungsane ana 58 juta wong.