Afrika Kidul

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Afrika Selatan)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Afrika Kidul
Lambang Afrika Kidul

Afrika kidul yakuwe negara nang benua Afrika, amba negara kiye 1.242.863 km² lan jumlah menungsane ana 58 juta wong.