Afrika Kidul

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Afrika Kidul

Afrika kidul yakuwe negara nang benua Afrika, amba negara kiye 1.242.863 km² lan jumlah menungsane ana 58 juta wong.