Nigeria

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nigeria Yakuwe negara nang benua afrika iring kulon , amba negarane 905.085 km² lan gunggung menungsane ana 206.865.874 juta menungsa taun 2020.