14 April

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

14 April iku dina ke-104 nang kalender Gregorian. Cithakan:April2017

13 April – 14 April – 15 April