23 Juli

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

23 Juli iku dina ke-204 nang kalender Gregorian. Cithakan:Juli2017

22 Juli - 23 Juli - 24 Juli