Kroasia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Kroasia
Lambang Kroasia

Kroasia yakuwe negara nang Benua Eropa.