Belanda

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Belanda Yakuwe negara nang benua eropa, gunggung wonge ana 17.865.852 wong taun 2020.